0 items - €0,00

Kapelstraat 25-29, 5466 PA Veghel 0413 350807 info@driesprong-eerde.nl

       0 items - €0,00

Zaalverhuur

Wilt u een feestje vieren, maar heeft u geen zin in alle rommel thuis? Huur dan bij De Driesprong een zaal en vier uw thuisfeestje in een prachtige zaal! Op deze manier heeft u de luxe faciliteiten van een zaal, tegen de prijzen van een verjaardag thuis. U betaalt alleen de zaalhuur, de drank (tegen scherpe horeca inkoopprijzen!) en eventuele catering en de rest wordt voor u geregeld. Wilt u zelf uw eigen hapjes en drankjes meenemen? Ook dat kan!

De Kleine Zaal
20 t/m 80 personen
€250,00 per dagdeel*

De Grote Zaal
80 t/m 150 personen
€325,00 per dagdeel*

De Grote Zaal + Café
tot circa 700 personen
€575,00 per dagdeel*

De keuken
koeling/vaatwasser/servies
€95,00 per dagdeel*

Zaalhuur is inclusief:

  1. Tafels, stoelen, bartafels en krukken
  2. Gebruik compleet ingerichte bar
  3. Podium elementen
  4. Gebruik toiletgroep
  5. Eindschoonmaak

Drankverbruik is inclusief:

  1. Glaswerkpakket
  2. Dienbladen
  3. IJsklontjes

Drankverbruik tegen horeca inkoopprijzen. Tapbier per liter, frisdrank, sappen en wijnen per fles.

Tip: Wij verzorgen ook de koffie of een leuke welkomstcocktail!

Catering
U bent zelf helemaal vrij om uw eigen catering te regelen. Steel de show met uw zelfgemaakte hapjes of regel het buffet bij uw favoriete cateraar. Bent uw geen echte kok? Geen probleem! Cafetaria Big Snack biedt u een smaakvolle kaart met verschillende snackarrangementen, diners en/of buffetten. Uiteraard kunt u ook bij onze uitgebreide catering mogelijkheden kijken voor  een heerlijke aanvulling op uw feest.

Tip: Speciaal voor uw “thuisfeest” hebben wij het Vlaams snackarrangement ontwikkeld. Onbeperkt snacks uit een nostalgische snackmuur én voor iedereen een heerlijke puntzak friet.

Neem contact op voor een persoonlijk voorstel!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Welke zaal wilt u huren?
 Kleine Zaal Grote Zaal Grote Zaal + Cafe Keuken

Voor hoeveel personen?

Op welke datum?

Uw bericht

Een paar huisregeltjes:

Meubilair
Wij zorgen dat het standaard meubilair voor u klaar staat. Linnen, bloemstukjes etc. kunt u zelf verzorgen. U kunt deze natuurlijk ook bij ons inhuren. U kunt de ruimte naar eigen wens klaarzetten en indelen.

Schoonmaak
U huurt de ruimte inclusief eindschoonmaak. U hoeft de zaal dus niet te poetsen. Wel vragen wij u om de ruimtes veegschoon op te leveren. Het glaswerk dient te zijn gespoeld en de vuile vaat staat in de spoelkeuken. Mocht dat niet het geval zijn dan brengen wij deze kosten apart in rekening.

Extra schoonmaak kosten
Bar en glaswerk € 25,00
Veegschoonmaken van de zaal € 50,00

Podium
Er is een podium aanwezig. U kunt dit zelf klaarzetten. Ook moet het na afloop weer worden afgebroken. Er zijn acht podiumelementen aanwezig van 2 x 1 meter.

Servies
Wanneer u de keuken huurt dan krijgt u het servies pakket gratis bij. Hierbij gaan wij uit van € 1,50 p.p. inclusief servetten. U kunt het servies natuurlijk ook los bij ons inhuren. Het servies moet wel door u worden af gewassen. Laat u het vuil achter dan brengen wij € 1,00 per couvert in rekening.

Gebruik van de werkruimte en/of keuken
De werkruimte staat altijd tot uw beschikking, dat geldt ook voor de koeling. Wanneer u zelf gaat koken, moet u de keuken apart huren. De keuken moet altijd schoon worden opgeleverd door u of de cateraar.

Aansprakelijkheid
U bent zelf aansprakelijk voor breuk en of schade aan de ruimte. U ontvangt van ons een checklist en we lopen deze samen met u even na. Breuk en manco worden apart aan u doorberekend.

Roken
In de ruimte mag niet worden gerookt. Wij beschikken binnen over een prachtige rookvoorziening. Uw gasten hoeven dus niet naar buiten! Mocht er wel worden gerookt in de ruimte dan vervalt de door u betaalde borg.

Muziek
U kunt uw iPad of audio zelf aansluiten op onze Audio set. Bent u op zoek naar een leuke DJ of band, dan informeren wij u graag.

Bediening
Alle dranken zijn exclusief bediending en barpersoneel.

Zaalhuur en borg
U betaalt uw zaalhuur inclusief borg bij reservering van de feestruimte. De borg van € 150,00 wordt na afloop eventueel verrekend en aan u overgemaakt.

Commerciële Activiteiten
Bovenstaande prijzen en adviezen zijn alleen voor persoonlijke feesten. Voor zaalhuur bij commerciële activiteiten hanteren wij een speciaal tarief. Voor meer informatie neem dan contact op met Bertus van Berkel

*Dagdeel
Een dagdeel is maximaal 8 uur, wilt de zaal voor een langere periode? Neem dan contact op voor een persoonlijk voorstel

Deze website is ontwikkeld door: WebshopMasters.nl