0 items - €0,00

Kapelstraat 25-29, 5466 PA Veghel 0413 350807 info@driesprong-eerde.nl

       0 items - €0,00

Waarom thuis feesten als het goedkoper kan?

Waarom thuis feesten als het goedkoper en makkelijker kan?
Een feestje organiseren is altijd een leuke bedoening. Althans als er niet teveel werk bij komt kijken want hoe je het ook draait of keert en feest organiseren kost altijd heel veel energie en als je iets vergeet dan heb je de kans dat het hele feest in het water valt. Aan de andere kant kan een tuinfeest organiseren bij je thuis heel veel onnodige kosten met zich meebrengen. Laten we het dan vooral niet hebben over de rommel die je nadien in de tuin zal vinden. Overal ligt er vuil en plastiek dat je liever zo snel mogelijk uit de tuin wilt hebben.

Een zaal huren bij de Driesprong-Eerde
Een feestje geven voor vrienden en of familie maar helemaal naar niets te hoeven kijken. Het lijkt wel een droom en dankzij ons kan die droom werkelijkheid worden. Huur het feestje bij de Driesprong in een prachtige, ruime zaal en geniet op deze manier van alle luxe faciliteiten in de zaal tegen een betaalbare prijs. U hoeft enkel de zaalhuur aan ons te betalen en de drank die u tegen een scherpe horeca prijs kunt verkrijgen. Voor de rest kan je de catering laten verzorgen door ons of indien je wenst, kun je de catering zelf organiseren. Ook indien je eigen hapjes en of drankjes naar de zaal wilt meenemen, is dit uiteraard toegestaan.

Huur een zaal en kijk nergens meer naar
Je kan de Kleine Zaal huren die geschikt is tot maximaal 80 personen. De Grote Zaal heeft een capaciteit tot 150 personen en de Grote Zaal inclusief Café kan tot 700 personen aan. Indien je wenst, kan je de keuken erbij huren inclusief de koeling, servies en de vaatwasser.

Voordelen van een zaal huren
Het allergrootste voordeel dat je hebt, is dat je de eigen rommel de dag erna niet hoeft op te ruimen. In de zalen is voldoende ruimte om de familie te plaatsen. Het is altijd een dilemma om voor een hoeveelheid mensen voldoende eten te voorzien en dat geldt ook voor de drank. Om je hierin te begeleiden, kunnen wij altijd helpen. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over een tent te huren of bijhorende barkrukken en die kosten kunnen inderdaad oplopen voor een eigen feest in de tuin. Kortom, je bent goedkoper in een zaal als je het zelf zou doen.

Meer informatie over het huren van een zaal vind u hier!

Categories: De DriesprongTags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

Deze website is ontwikkeld door: WebshopMasters.nl