0 items - €0,00

Kapelstraat 25-29, 5466 PA Veghel 0413 350807 info@driesprong-eerde.nl

       0 items - €0,00

Dinermogelijkheden

Uit de onderstaande gerechten kunt u een 3, 4 of 5 gangen menu samen stellen:

Prijs per persoon 3 gangen:  Soep of voorgerecht,hoofdgerecht,dessert €29.50
Prijs per persoon 4 gangen:  Voorgerecht,soep,hoofdgerecht,dessert €34.50
Prijs per persoon 5 gangen:  Als 4 gangen inclusief verrassingstussengerecht €40.50

Voorgerechten

carpaccio zalm

  • Zalm carpaccio met een Italiaanse roomkaas en tuinkruiden
    omgeven door een basilicumdressing en pijnboom pitten en olijven
  • Hollandse garnalen salade met fijngesneden uitjes, bieslook en champignons
    aangemaakt met een frisse Franse dressing begeleid met een cocktailsaus
  • Runderhaas carpaccio met pijnboompitten, olijven, zongedroogde tomaten,
    Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, en een basilicumdressing
  • Gerookte eendenborst op een bedje van diverse soorten sla
    omgeven door een uien marmelade

Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Soepen

uiensoep

  • Heldere kalf bouillon met fijngesneden groenten en rundvlees stukjes
  • Lichtgebonden bospaddenstoelen soep met stukjes gerookte zalm
  • Lichtgebonden Thaise kipkerrie soep met roerbakgroenten en kipstukjes
  • Huisgemaakte uiensoep met hamstukjes uitgegarneerd met kaas gegratineerd stokbrood

Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Hoofdgerechten

Vis fillet

  • Botervisfilet bedekt met geroosterde gamba’s
    en een Italiaans kaaskoekjes
    omgeven door een kreeften vissaus
  • Kalfssukade op een stamppot van bospaddenstoelen
    omgeven door een rodenwijn saus
    afgegarneerd met parmahamchips
  • Parelhoender filet met een jasje van bospaddekstoelen
    omgeven door een truffelsaus en gedroogde schorseneren
  • Runderhaasfilet op een bedje van gesmoorde snijboontjes met uitgebakken spekjes
    omgeven door een zachte kalf tuinkruidensaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappels en groenten

Dessert

Desserts

  • Grand dessert van diverse lekkernijen op één bord samengebracht
    glaasje met huisgemaakt vanilleparfait met chocolade bloesem en Italiaans schuim
    versfruitsalade met vruchtensaus en slagroom
    chocolademousse
    passievruchten taartje
  • Crème brullee van witte chocolade gebruineerd met fijne rietsuiker
    begeleid met huisgemaakte speculaas parfait
    en slagroom
  • Huisgemaakte aardbeienparfait met een bordure van vers fruit
    omgeven met een vruchtensaus en slagroom
  • Panna cotta met Citroen zeer fijngesneden citroenschil en mint
    Begeleid met een vruchtensaus, slagroom en versfruit

Deze website is ontwikkeld door: WebshopMasters.nl